sensiz602
Başçavuş
|
|
|
|
İş/Hobiler : yok walla
Lakap :
Rep sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) |
|
|
|
|
|
Konu: SENİ SEVİYORUM Çarş. 17 Ara. 2008, 20:43 |
|
|
İlk bakış da evlilik yemini gibi gelecek belki ama sevgilisine onu neden ve nasıl sevdiğini anlatmaya çalışan bir yürek bakın neler fısıldıyor;
Ben hayatı yeterince kavramış biri olarak, Nice aşk süzgeçlerinden geçmiş, Seni yeterince tanıyan ve algılayan ne istediğini bilen, Seni sen olduğun için seven, Hayattan ne istediğini ve Kadının yerinin nerede olduğunu çok iyi bilen, Gözlerine baktığımda ki huzuru aşkı ve sevgiyi, Seni sende değil kendimde bilen, Seni sevmek duygusunun bende yarattığı o gerçek aşkı yaşayan, Kadınını esir eden değil onu alabildiğine özgür bırakan ve huzur veren, Aşka duyulan hissin nasılda gururu ve inadı kırdığını, Sevmek duygusunun nasıl uygulanacağını gerçek anlamda kavramış, Seninle aynı resme bakarken duygularının yoğunluğunu kendin de görmüş, Güvenin aşkı nasılda özgürleştirdiğini ve doya, doya bir tat verdiğini, Canımın sadece yine sen varsın diye değerli olduğunu, Ailenin sende nasıl bir yerde olduğunu ve buna duyacağım anlayışı, Öfkeli olduğun da alttan alması gereken kişinin o an ben olacağımı, Ağladığında seninle ağlayabilecek güldüğünde yine sana eşlik edebileceğimi, Üzüldüğünde yanında konuşmadan bile seni anlayabileceğimi Hastalandığında büyük bir mutlulukla başında nöbet tutacağımı, Yokluğunda yok olacağımı, Seni yanımdayken bile özleyeceğimi ve özlediğimi, Evlilik denen kurumun çarklarının aslında nasıl tıkır, tıkır işlediğini, Bu kurumun içinde anlayışın sevginin saygının nasıl olması gerektiğini, Hastalık da ve sağlık da gibi sözlerin nikâh salonunda kalmayacağını, Nişanını taktığımda nasıl bir ömür onur duyarak taşıyacağımı, Gözlerinin içinde kaybolurken sadece ve sadece senin olacağımı, Adını son nefesimde bile dilimden ve yüreğimden düşürmeyeceğimi, Aileni ailem gibi göreceğimi onları sayacağımı ve seveceğimi, Aşkını dağlara yazamasam da yüreğime kazıyacağımı, Hayatın gerçeklerinin sözlerde değil yaşam da olması gerektiğini, Seni üzdüğümde yâda kırdığımda içimde bir şeylerin eksileceğini, Ve bu durumda kendimin de üzüleceğini kendime kızacağımı, Sevmek duygusunun konuşmakla değil yaşamakla olması gerektiğini, Bir yerin kanadığında kanayacağımı etin tırnaktan ayrılamayacağını, Gerekirse bu uğurda canımı vereceğimi, Ve aşkım bunları yazarken yüreğimin nasıl da kıvrandığını, Ve sana olan sevgisinden bin defa emin, Ve bunu bin defa bilen bir erkek olarak diyorum ki,
Seni istiyorum seni özlüyorum SENİ SEVİYORUM CANIM… |
|