FiZY FoRuM-aRaDıĞıNıZ HeRRR ŞeYYY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FiZY FoRuM-aRaDıĞıNıZ HeRRR ŞeYYY

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» 65daysofstatic
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:26 tarafından falconxul

» Sigur Rós
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:25 tarafından falconxul

» Tortoise
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:24 tarafından falconxul

» God Is an Astronaut
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:23 tarafından falconxul

» Explosions in the Sky
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:22 tarafından falconxul

» Mogwai
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:21 tarafından falconxul

» Paramore
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:19 tarafından falconxul

» Sum 41
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:17 tarafından falconxul

» blink-182
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:16 tarafından falconxul

Anket
Hangi Sebeplerden Dolayı Okuldan Kaçıyorsunuz???
- Okula geç kalınca geri dönerim.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap5%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 5% [ 3 ]
- Sevmediğim öğretmenlerin dersi olduğu günler okula gelmek istemiyorum.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap14%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 14% [ 9 ]
-Zor derslerin aynı günlerde toplanması okuldan kaçmama neden oluyor.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap12%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 12% [ 8 ]
-Bir sonraki gün olacak sınava hazırlanmak için okuldan kaçarım.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap8%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 8% [ 5 ]
-Zevk için okuldan kaçarım.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap15%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 15% [ 10 ]
-Yakın arkadaşlarımla buluşup gezmek için okuldan kaçarım.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap11%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 11% [ 7 ]
-Arkadaşlarımla anlaşarak birlikte okuldan kaçtığım oluyor.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap17%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 17% [ 11 ]
-Okuldan kaçınca zamanımı bir eğlence yerinde geçiririm
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap8%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 8% [ 5 ]
-Başka bir sebepten dolayı kaçarım diyiyorsanız konuya cvp vererek yazabilirsiniz.
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_lcap11%YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vote_rcap
 11% [ 7 ]
Toplam Oylar : 65

YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
sensiz602
Başçavuş
Başçavuş

1 2
Erkek
Yaş : 34 Kayıt tarihi : 31/10/08 Mesaj Sayısı : 57 Nerden : diyarbakır İş/Hobiler : yok walla Lakap :
Rep sistemi
Aktiflik:
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Img_left0/0YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Empty_bar_bleue  (0/0)
Başarı Puanı:
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Left_bar_bleue0/0YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Img_left0/0YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Empty_bar_bleue  (0/0)
3 4

YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Vide
MesajKonu: YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM Icon_minitimePtsi 05 Ocak 2009, 10:44

seni seviyorum...

bunca acı tek bir söze nasıl sığabiliyordu...

.....

Aldım bu sözü dudaklarınızdan, saplayıp kalbimi onunla parçaladım..

o söz ki;

sapladıkça kalbimin her parçasına yüzünüzü yeniden çiziyordu..

şimdi içimde binlerce yüz oldunuz..
şimdi içimde binlerce siz oldunuz..

yalnızsınız..
bilseniz ne kadar suçluyum bunun için..
bilseniz ne kadar acı çekiyorum..
çünkü sevgim çekip alamıyor sizi derin ıssızlığınızdan. oysa ben sizi, sizden önce gözlerinizdeki o ıssıkzlıktan dinledim. sözlerinizden de önce.. benimle ölmeye hazır sesinizden bile önce..

yalnızsınız..
bilseniz ne kadar da çaresizim buna çare olamadığım için.. oysa en çok siz de soluk alıp veriyorsunuz diye sevdim ben yaşamı. yaşamın ona kendinizi eklediğiniz yerlerini sevdim en çok. dokundukça çoğalttığınız, sevdikçe çoğaldığınız yerlerini.. bu şehirden her ayrılışınızda arkanızda bıraktıklarınızı topladım birer birer.. oturduğunuz çay bahçelerinden yürüdüğünüz sokaklardan ıslandığınız yağmurun damlalarından topladım sizi.. vitrinlerde unuttuğunuz dalgınlığınızı hiç tanımadığım bir kızın su yeşili gözlerinde bıraktığınız mısralarınızı.. bir bunlara bir de her "sevgilim" deyişinizde binlerce çiçek açtıran o büyülü sesinize sarılıp uyuyabildim ancak, düşlerime dar gelen tek kişilik yatağımda. soluğumu yalnızca sizin için içimde saklıyorken düşlediğim yarınlara, siz nasıl da ben hissedemeden soluksuz kaldınız...

yalnızsınız...
bana git dediniz..
sonra gitme... kal.. dediniz..
hiç farkında olmadan bir tek sözünüzle ittiğiniz o uçurumdan son anda yakaladığınız ellerimle çekip çıkardınız beni. o gece kollarınızda gözyaşlarına boğulmamın sebebini belki hiç anlayamadınız. o "kal"ın benim için önemini hiç bilmediniz...

hiç bilemediniz sizi bir başkasıyla yakalamayı istediğiniz mutluluğa engel olmayı istemeyecek kadar sevdiğimi.. bir başka aşka tututnarak ıssızlığınızdan sıyrılabilecekseniz eğer kalbinizde derin bir suçluluk duygusu pişmanlık ve acıdan başka birşey yaratabilmekten, yalnızlığınıza ilaç olabilmekten aciz, size zarar vermekten bir adım öteye gidemeyen şu deli sevdamın ağırlığını üzerinizden alıp gidebileceğimi bilemediniz.. aşkımı bir "eflatun ölüm"e sarıp gidebileceğimi..

yalnızsınız..
bilseniz ne kadar suçluyum bunun için..
ah bir bilseniz ne kadar çok acı çekiyorum..
nolur affedin beni.. boyle büyük bir aşkla severek size en büyük acımasızlığı ben yapıyorum..
affedin beni.....Affedin beni...
sevgililer...
çünkü...benim adım aşk...

YANLIZSINIZ...ÇÜNKÜ...BENİM ADIM

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası