sensiz602
Başçavuş
|
|
|
|
İş/Hobiler : yok walla
Lakap :
Rep sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) |
|
|
|
|
|
Konu: OKYANUS YUREKLI DOSTALARA... Ptsi 05 Ocak 2009, 10:50 |
|
|
> Su, kendine sırdaş arıyordu. > Önce buluta verdi sırrını. > Ağır geldi sır buluta. > Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını. > Sonra göle gitti su. > Ona anlattı derdini. > Bu arada bulut suyun sırrını yağmur yapıp, dolu yapıp, > kar yapıp savurduğu için, > zaman zaman taşıyordu göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu. > Sonra nehre verdi su sırrını. > Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti. > Dereye verdi. > Dere biraz daha yavaş olsada nehirden, > o da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze... > Çağlayanlar, şelaleler, akarsular.. > Hepsi kayboluyordu bir anda. > Sonra bir gün su takip etti dereyi. > Dereye okyanusa kavuşunca farketti su, > bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla... > okyanusa taşındığını. > Karar verdi su. > Sırrını okyanusa verecekti. > Öyle de yaptı zaten. > Tüm sırlarını okyanusa verdi. > Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. > Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de kurudu.... > Geçen karşılaştık suyla. Bir bardaktaydı. Suskundu. > Çok uğraştım konuşturamadım. > Ben tam giderken "Dur !'' dedi su. Durdum! > Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma!.. > Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, utandırırlar.'' > dedi. > Hep cevrenizde OKYANUS yürekli dostlarinizın olmasi dileğiyle... |
|