FiZY FoRuM-aRaDıĞıNıZ HeRRR ŞeYYY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FiZY FoRuM-aRaDıĞıNıZ HeRRR ŞeYYY

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» 65daysofstatic
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:26 tarafından falconxul

» Sigur Rós
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:25 tarafından falconxul

» Tortoise
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:24 tarafından falconxul

» God Is an Astronaut
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:23 tarafından falconxul

» Explosions in the Sky
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:22 tarafından falconxul

» Mogwai
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:21 tarafından falconxul

» Paramore
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:19 tarafından falconxul

» Sum 41
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:17 tarafından falconxul

» blink-182
s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 13:16 tarafından falconxul

Anket
Hangi Sebeplerden Dolayı Okuldan Kaçıyorsunuz???
- Okula geç kalınca geri dönerim.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap5%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 5% [ 3 ]
- Sevmediğim öğretmenlerin dersi olduğu günler okula gelmek istemiyorum.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap14%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 14% [ 9 ]
-Zor derslerin aynı günlerde toplanması okuldan kaçmama neden oluyor.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap12%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 12% [ 8 ]
-Bir sonraki gün olacak sınava hazırlanmak için okuldan kaçarım.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap8%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 8% [ 5 ]
-Zevk için okuldan kaçarım.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap15%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 15% [ 10 ]
-Yakın arkadaşlarımla buluşup gezmek için okuldan kaçarım.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap11%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 11% [ 7 ]
-Arkadaşlarımla anlaşarak birlikte okuldan kaçtığım oluyor.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap17%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 17% [ 11 ]
-Okuldan kaçınca zamanımı bir eğlence yerinde geçiririm
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap8%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 8% [ 5 ]
-Başka bir sebepten dolayı kaçarım diyiyorsanız konuya cvp vererek yazabilirsiniz.
s.a site hayırlı olsun Vote_lcap11%s.a site hayırlı olsun Vote_rcap
 11% [ 7 ]
Toplam Oylar : 65

s.a site hayırlı olsun

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
yazar_3023
Yeni Üye
Yeni Üye

1 2
Erkek
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/10/08 Mesaj Sayısı : 1 Nerden : Diyarbakır İş/Hobiler : Lakap :
3 4

s.a site hayırlı olsun Vide
MesajKonu: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimeÇarş. 29 Ekim 2008, 14:49

sa ben fatih lisesinden murat site hayırlı olsun
FaLLeN_EYeS
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
FaLLeN_EYeS

1 2
Erkek
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 27/10/08 Mesaj Sayısı : 162 Nerden : d.baqır İş/Hobiler : webmaster/müzisyen Lakap : FaLLeNEYeS
Rep sistemi
Aktiflik:
s.a site hayırlı olsun Img_left16/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (16/100)
Başarı Puanı:
s.a site hayırlı olsun Left_bar_bleue50/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (50/100)
Güçlülük:
s.a site hayırlı olsun Img_left100/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (100/100)
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimeÇarş. 29 Ekim 2008, 15:55

as murat h.g paylaşımlarını bekliyoruz
http://fizy.hareketforum.com
arzummm
Yeni Üye
Yeni Üye
arzummm

1 2
Kadın
Yaş : 35 Kayıt tarihi : 27/10/08 Mesaj Sayısı : 3 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci \gezmek,alışveriş,msn Lakap :
Rep sistemi
Aktiflik:
s.a site hayırlı olsun Img_left0/0s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (0/0)
Başarı Puanı:
s.a site hayırlı olsun Left_bar_bleue0/0s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 30 Ekim 2008, 01:32

s.a yavuz siten hayırlı olsun
ablası ya ben yazacak bişey bulamadım
arzummm
Yeni Üye
Yeni Üye
arzummm

1 2
Kadın
Yaş : 35 Kayıt tarihi : 27/10/08 Mesaj Sayısı : 3 Nerden : konya İş/Hobiler : öğrenci \gezmek,alışveriş,msn Lakap :
Rep sistemi
Aktiflik:
Başarı Puanı:
s.a site hayırlı olsun Left_bar_bleue0/0s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 30 Ekim 2008, 01:39

tekrar s.a ben konyadan arzu ama malesef ermenek myo da işletme okuyorum.konya güzeldir artık daha cok seviyorum konyayı gelmek isteyen olursa yavuz gezmeye gelecek ona takılın Razz
FaLLeN_EYeS
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
FaLLeN_EYeS

1 2
Erkek
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 27/10/08 Mesaj Sayısı : 162 Nerden : d.baqır İş/Hobiler : webmaster/müzisyen Lakap : FaLLeNEYeS
Rep sistemi
Aktiflik:
s.a site hayırlı olsun Img_left16/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (16/100)
Başarı Puanı:
s.a site hayırlı olsun Left_bar_bleue50/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (50/100)
Güçlülük:
s.a site hayırlı olsun Img_left100/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (100/100)
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 30 Ekim 2008, 12:05

arzummm demiş ki:
s.a yavuz site hayırlı olsun
ablası ya ben yazacak bişey bulamadım

Aleykum selam tşk. h.g
daha ne yazasın ki Allah'ın selamını verdin var mı bundan daha güzel bişey...
FaLLeN_EYeS
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
FaLLeN_EYeS

1 2
Erkek
Rep sistemi
Aktiflik:
Başarı Puanı:
Güçlülük:
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimePerş. 30 Ekim 2008, 12:15

arzummm demiş ki:
tekrar s.a ben konyadan arzu ama malesef ermenek myo da işletme okuyorum.konya güzeldir artık daha cok seviyorum konyayı gelmek isteyen olursa yavuz gezmeye gelecek ona takılın Razz

a.s
he he ne demek şimdiden gelmek isteyen listesinde kişi sayısı 25 oldu Razz ona göre ii hazırlık yapın. ha bide karşıolama isteriz(kırmızı halı olmassa olmaz ona göre)
lol! lol! lol!
arzummm
Yeni Üye
Yeni Üye
arzummm

1 2
Kadın
Rep sistemi
Aktiflik:
Başarı Puanı:
Güçlülük:
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimeCuma 31 Ekim 2008, 10:40

tamam ablası ya istediğin kırmızı halı olsun hallederiz Razz
MaNiaCjNd*
Onbaşı
Onbaşı
MaNiaCjNd*

1 2
Erkek
Yaş : 35 Kayıt tarihi : 28/10/08 Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Diyarbakır İş/Hobiler : Herkesin ilgisi dışında olan herşey :) Lakap : Maniac :)
Rep sistemi
Aktiflik:
s.a site hayırlı olsun Img_left1/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (1/100)
Başarı Puanı:
s.a site hayırlı olsun Left_bar_bleue30/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (30/100)
Güçlülük:
s.a site hayırlı olsun Img_left50/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (50/100)
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimeCuma 31 Ekim 2008, 11:07

Webmaster demiş ki:
arzummm demiş ki:

a.s
he he ne demek şimdiden gelmek isteyen listesinde kişi sayısı 25 oldu Razz ona göre ii hazırlık yapın. ha bide karşıolama isteriz(kırmızı halı olmassa olmaz ona göre)
lol! lol! lol!

La Önce Burda Kırmızı Kilim Bul Halı Kolaydır Very Happy Anladın sEn onu Wink Very Happy
LieN
(Co) Admin
(Co) Admin
LieN

1 2
Erkek
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 27/10/08 Mesaj Sayısı : 42 Nerden : Mardinkapı Necmi bakkalın yanı İş/Hobiler : Şu anda YOQ Lakap :
Rep sistemi
Aktiflik:
s.a site hayırlı olsun Img_left4/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (4/100)
Başarı Puanı:
Güçlülük:
s.a site hayırlı olsun Img_left50/100s.a site hayırlı olsun Empty_bar_bleue  (50/100)
3 4

MesajKonu: Geri: s.a site hayırlı olsun s.a site hayırlı olsun Icon_minitimeCuma 31 Ekim 2008, 12:36

arzummm demiş ki:

A.s HoşGeLdin
http://www.fizy.hareketforum.com

s.a site hayırlı olsun

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası